Trei ținute pentru o iarnă RED



Care este prima culoare care îți vine în minte când te gândești la iarnă? OK, alb, dar a doua? La noi a fost întotdeauna roșul. Asta pentru că iarna înseamnă Crăciunul, iar roșul ne duce cu gândul la Moș Crăciun și la decorațiunile de sărbătoare.

Și astfel, așa cum va povesteam într-un articol anterior, am creat colecția RED Winter. O colecție care să mențină spiritul festiv pe tot timpul iernii. Și dacă nu ești încă sigură cum să incorporezi o culoare atât de puternică în garderoba ta, noi te ajutam cu 3 idei.
  • Pantalonii RED Line
Începem cu o piesă mai puțin roșie, și mai ușor de adaptat în orice garderobă. Pantalonii RED Line merg bineînțeles cu un pulover oversized, roșu, ca în imagine. Dar pot fi alăturați și unei cămăși albe cu linii simple, la care poți adăuga o pereche de adidași asortați.
  • Vesta RED Alert
Fie că alegi să completezi o ținută all red cu ea, sau să adaugi un strop de culoare,vesta RED Alert va fi piesa ta preferată. Versatilă și practică, poate înveseli instant o rochie simplă neagră. Dar o poți purta și peste un pulover gri, băgat în pantaloni doar în față și ghete negre sau gri.
  • Rochia RED Point
vesta-red-alertDacă prea mult roșu te sperie, rochia RED Point este un început bun. Suprapune-o ca în imagine peste o cămașă lungă albă pentru un look fresh. Poți completa ținuta cu cizme lungi peste genunchi, roșii sau negre. Dar o poți purta și cu skinny jeans negri sau colanți și ghete.

Dacă te-am inspirat să incluzi culori puternice în ținuta ta și să faci asocieri mai puțin convenționale scrie-ne! Lasă-ne un comentariu în secțiunea de mai jos și spune-ne cum ai asorta tu piesele de mai sus, sau oricare altele din colecția RED WINTER.

Comentarii

Postări populare