Întâmpină sezonul de iarnă cu AnTanTe!



 

Întâmpină sezonul de iarnă cu AnTanTe!

 

Ești gata de sărbătoare? Declarăm deschis sezonul de iarnă şi al pregătirilor de Crăciun și îți suntem alături și în acest an pentru cadouri personalizate, ţinute speciale și surprize pentru cei dragi.
Mai exact pe site-ul nostru vei putea găsi, nou nouţe şi proaspăt scoase din atelier, colecţia RED WINTER şi colecţia OH DEER!
Colecţia “Red Winter” este propunerea AnTanTe Design pentru sezonul de iarnă. O iarnă în care roşul este la putere iar piesele colecţiei inspiră atitudine şi feminitate. Piesele oversized, suprapunerile cu volume, alăturările de nuanţe şi texturi contrastante sunt elementele centrale ale colecţiei. “Red Winter” se adresează femeilor curajoase care ies din tipare şi care exprimă putere prin orice detaliu.
Ca în fiecare an, AnTanTe vine si în ajutorul lui Moș Crăciun, dar și al tău! Ti-am pregătit o mulțime de opțiuni de cadouri pentru întreaga familie pe care le găseşti în colecţia OH DEER.
Colecţia OH DEER este special creată pentru sezonul sărbătorilor şi conţine seturi pentru întreaga familie de ţinute asortate şi cadouri perfecte pentru cei dragi. Vă invităm să ne cunoaşteti personajele din acest an şi să le purtaţi cu veselie.


Comentarii

Postări populare