Colecţia capsulă AnTanTe la V for Vintage


Pe 11 şi 12 noiembrie ne întâlnim la a 19-a ediţie de V for VINTAGE, la Grand Hotel du Boulevard cu colecţia capsulă AnTanTe! AnTanTe te aşteaptă cu colecţia capsulă FMN special creată pentru tematica “Venus as a boy”.


Conceptul colecţiei este reinterpretarea ţinutelor masculine în moda feminină. Inspirată din clasicul masculinului, FMN reconstruieşte piesele statement într-o manieră feminină. Cămăşi cu accente metalice, detalii supradimensionate, croieli minimaliste, foarte versatile si materiale specifice costumelor masculine, sunt atuurile colecţiei FMN.

 Dacă nu ştii încă prea multe sau suficiente detalii despre VforVintage putem să îţi spunem că este un eveniment care nu trebuie ratat în domeniul designului românesc şi al vintage-ului autentic.

Iată câteva informatii din descrierea organizatorilor evenimentului: “Conectăm și intersectăm Antreprenorii de Frumos din industriile creative. V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectați de juriul ediţiei format din: Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (Designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).
Peste 10 colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.La V for VINTAGE dedicăm un spațiu generos Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații.Două zile în care intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie contemporană și design de obiect. ” Mai multe detalii poti găsi aici.
Nu uita să îţi treci cu roşu în agendă weekendul 11-12 noiembrie când colecţia FMN by AnTanTe  va fi prezentă la ediţia 19 V for Vintage între 11:00 si 20:00!

Comentarii

Postări populare