Start AnTanTe-istic pentru reducerile de iarnă!

De astăzi dăm startul AnTanTe-istic reducerilor de iarnă pe site! Deoarece shoppingul este şi mai interesant în perioada reducerilor AnTanTe te invită să îţi alegi din selecţia de produse ce au preţuri speciale în această perioadă!
Îti poţi alege piesele esenţiale AnTanTe cu care îţi poţi completa ţinutele de sezon şi nu mai trebuie să îţi spunem că pentru asta nu trebuie să suporţi aglomeratia din malluri.
Iată cateva din sugestiile şi recomandarile noastre pentru această perioadă:
Roşu se anunţă un must have şi pentru sezonul de primavară-vară aşa că rochia ARIES (160lei) nu ar trebui ratată mai ales din secţiunea de reduceri. Linia fluidă dată de materialul din care este realizată, accesoriile metalice prinse în fanta laterală împreună cu lungimea midi și cordonul din talie fac ca Aries să devină rochia ce te va scoate din anonimat oricând.
Rochia pulover WINTER STORY (preţ redus 190lei)  este una dintre piesele de rezistenţă pentru sezonul de iarnă. Realizată dintr-o stofă foarte groasă, cu textură de lână cu fir lung este deosebit de calduroasă, iar croiala îi oferă un aspect oversized atât de căutat în acest sezon.
Fusta PHOENIX, pe care o poţi găsi acum în secţiunea de reduceri cu 160 lei, este construită sub forma unui joc grafic de linii și asimetrii. Brocartul cu imprimeu

grafic în dungi și cu diverse tonuri de roșu subliniază perfect croiala asimetrică a fustei.
O altă piesă pe care nu trebuie să o ratezi este bluza MENSA (preţ redus 150 lei). Definită de contrastul puternic dintre poplinul de bumbac alb și brocartul cu imprimeu floral, bluza Mensa este opțiunea ideală pentru o ținută cu personaliatate.
Acestea sunt doar cateva din piesele pe care le gasesti acum în   din magazinul nostru online aşa că te invităm să descoperi cu încredere toate surprizele pe care ţi le-am pregătit! Spor la shopping!

Comentarii

Postări populare