SITE NOU


Antantedesign.ro

Cu mare entuziasm și emoție, după lungi încercări, tatonări și perfecționări vă prezentăm siteul AnTanTe: www.antantedesign.ro!

Lansarea site-ului vine și cu o schimbare de imagine în ceea ce privește logo-ul, elementele de identitate și modalitatea de comunicare, conturând și mai bine întregul concept AnTanTe.
Aici puteți descoperi universul AnTanTe în cel mai simplu mod: de la colecțiile în lucru la un întreg portofoliu construit de-a lungul timpului, de la evenimente trecute la evenimente viitoare, această platformă vă ține conectați cu lumea noastră. 

Comenzile se preiau foarte ușor; trebuie doar să intrați în zona de MAGAZIN, să selectați produsele în dimensiunile și culorile dorite iar apoi să completați datele de contact. 
Puteți de asemenea să vă realizați o listă personalizată cu produsele care vă plac sau să completați formularul de contact dacă doriți produse AnTanTe personalizate.

De acum vă așteptăm oricând pe www.antantedesign.ro dacă vreți să comandați unul dintre produsele noastre, să ne cunoașteți mai bine sau dacă aveți curiozități despre orice are legătură cu lumea AnTanTe.

 

 

 

 


Comentarii

Postări populare