Lansare ATELIER ARGHEZI 16




LANSARE ATELIER ARGHEZI 16



AnTanTe si FRAMBOISE s-au mutat in casa noua si au placerea sa va invite JOI, 2 aprilie, sa le cunoasteti atelierul in cadrul unei zile de shopping interactive.

Noile colectii de primavara,

Reduceri speciale pentru eveniment,

Concursuri,

Premii

Si multe alte surprize va asteapta JOI, 2 aprilie, intre orele 12.00 si 21.00, la noul atelier de pe strada Tudor Arghezi nr. 16, etajul 2, ap. 10, interfon 10 (chiar in spatele Teatrului National Bucuresti)

CONCURS:
Fii stilistul AnTanTe si FRAMBOISE pentru o zi si castiga articolul vestimentar favorit!!!!!
Vino JOI, 02 aprilie, la noul Atelier Arghezi 16, alegeti piesele favorite FRAMBOISE si AnTanTe pentru a crea tinuta preferata si poti castiga un obiect vestimentar din outfitul creat de tine.
Tot ce trebuie sa faci este sa vii JOI, 2 aprilie, intre 12.00 si 21.00, pe strada Tudor Arghezi nr. 16, sa creezi cea mai frumoasa tinuta cu produse FRAMBOISE si AnTanTe; noi o vom fotografia si o vom posta pe pagina de facebook a evenimentului de lansare a atelierului.
Tinutele cu cele mai multe likeuri vor fi castigatoare, iar fiecare poza are timp sa stranga likeuri in perioada 3 Aprilie-13 Aprilie. 
Premii:
Locul 1:un articol vestimentar AnTanTe sau FRAMBOISE, din tinuta creata de tine.
Locul 2 : un voucher de 100 lei pentru produsele FRAMBOISE
Locul 3 : un voucher de 50 lei pentru produsele ANTANTE
Te provocam sa iti exprimi creativitatea vestimentara si sa te joci cu creatiile AnTanTe si FRAMBOISE!

Asadar, JOI, 2 aprilie, va invitam cu mare drag la lansarea noului nostru Atelier Arghezi 16 sa petrecem o zi interactiva impreuna!

Echipele AnTanTe si FRAMBOISE

Pentru detalii:
AnTanTe: 0766 594 785
Framboise: 0740 120 519

Comentarii

Postări populare