V for Vintage


In weekend-ul 23-24 Nov. la Sala Dalles(bd. Nicolae Balcescu 18) intre orele 11-20 va asteptam la cea de-a 11a editie a celui mai mare targ de vintage si design romanesc Vfor Vintage.
La Vita e Bella imbraca ritmul de vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare dintre expozanti sa creeze modele unice ce pot fi gasite numai la acest eveniment.

Colectia AnTanTe for VforVintage

Pret 120 ron
Bluza din bumbac gros, mai lunga, decolteu sub forma de anchior accesorizat cu detalii din piele ecologica. Model pictat manual

 Pret 120
Bluza din bumbac gros  cu aplicatii din piele pe umeri.
Inima este pictata manual folosind culori speciale pentru textile.


Pret 120 ron
Bluza bumbac satinat nelucios. Manecile sunt accesorizate cu flori mici din voal negru. Pisica este pictata manual folosind culori speciale pentru textile.

 Pret 120 ron
Bluza din bumbac gri, gros. Pe umeri sunt aplicate accesorii din piele ecologica. Mesajul " La vita e bella" este pictat manual imbinand alb negru si diverse tonuri de gri.

 Pret 120 ron
Bluza din bumbac satinat nelucios. Decolteul stil barcuta este accesorizat cu flori negre din voal. Mesajul "La vita e amore" este pictat manual cu negru special pentru textile, foarte rezistent la spalat.
 Pret 120 ron
Bluza din bumbac gros, cu cusaturile la vedere. Marime universala. Balerina este realizata manual din piele ecologica si voal negru.

 
Pret 120 ron
Bluza din bumbac satinat nelucios. Audrey Hepburn pe vespa este pictata manual folosind culori speciale pentru textile. Culorile folosite la oricare dintre tricourile de mai sus rezista foarte bine la spalat insa necesita spalare manuala la 30 de grade.


Va asteptam in mica noastra escapada la Roma din acest weekend!



Comentarii

Postări populare