Cinci Trenduri pentru Primăvara 2018

An nou, tendințe noi, așadar se cere să trecem în revistă trendurile anului 2018.
Marile case de modă au venit anul acesta cu propuneri care pot satisface cele mai diverse gusturi. Volanele, pastelurile și imprimeurile florale sunt perfecte pentru veșnicii romantici. Iar sportul reinterpretat, PVC-ul și franjurii supradimensionați vor satisface publicul îndrăzneț.
Nouă ne plac cel mai mult trendurile versatile, ușor de adaptat. Fie că este vorba despre momente diferite ale zilei sau ocazii speciale, e important să investim în piese care să reziste testului timpului.
Haide să ne uităm la ce ne putem aștepta pentru primăvara care sperăm că e aproape.
  1. Pasteluri

Pastelurile s-au regăsit peste tot pe podiumurile primăvară-vară 2018. De la lila sau turcoaz, la galben pal sau roz pudră, oricare dintre aceste nuanțe va fi un hit. Și nici măcar nu este nevoie sa aștepți primăvara ca să începi să le porți. Câteva accesorii pastel, sau o haină colorată vor da un aer proaspăt ținutei tale.
http://wwd.com/fashion-news/fashion-features/gallery/the-5-biggest-spring-2018-fashion-trends-from-new-york-fashion-week-10989352/#!7/pastel-mixed-prints-four-split
  1. Printuri Florale
Printurile florale de inspirație “country garden” au început să fie populare încă din 2017. Le-am văzut peste tot în magazine, dar dacă nu ai deja o rochie sau pantaloni cu imprimeuri florale, acum este momentul perfect să investești într-o astfel de piesă.
  1. Franjuri și Ciucuri

La fel ca și culorile pastel sau trendul country garden, franjurii și ciucurii și-au făcut apariția pe podiumurile S/S 2018. Și nu doar în cazul genților, pantofilor ori cerceilor. O cămașă cu franjuri sau o fustă din ciucuri vor fi ușor de asortat la piese mai clasice.
  1. Volanele
Fie că e vorba de mânecile unui tricou, sau de o reinterpretare a bluzei peplum, acestea sunt prezente în majoritatea magazinelor. Este poate trendul care ne place cel mai mult, fiind foarte versatil, dar deloc banal.
  1. Sport Reinterpretat
Ținutele sport reinterpretate sunt de asemenea unul din trendurile anului 2018. Unii îl denumesc “sport kitsch” atunci când e dus la extrem. Gândește-te la colanți ¾ de sport și bustieră purtate cu palton. Dar nu este singura variantă în care poți să incluzi această modă în garderoba ta. Pantalonii sport, purtați cu un tricou simplu sau o cămașă și pantofi cu toc au devenit deja uniforma starurilor de la Hollywood.
https://www.glamour.com/gallery/nyfw-spring-2018-fashion-trends
Specialiștii în materie de modă au trecut pe listă și materiale mai îndrăznețe precum paietele și plasticul. Ținutele din tule, transparente, sau din satin vor fi de asemenea la modă sezonul acesta. Depinde de tine să descoperi ce ți se potrivește.
Vouă care din trendurile de mai sus vi se potrivesc cel mai mult și pe care abia așteptați să le includeți în garderobă?

Comentarii

Postări populare